Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URANILO JE

Usamljeno božićno zvono: 'Danas je drugi dan da svijetli i zaista je neobično'

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
29.10.2019.
u 20:57

Iz Grada neslužbeno objašnjavaju da se božićna rasvjeta obično i počinje postavljati krajem listopada, odnosno početkom studenog kako bi sve lampice u metropoli na vrijeme bile spremne za paljenje početkom prosinca.

Usamljeno, ali uporno. Njiše se božićno zvono na rasvjetnom stupu u Ulici SR Njemačke kad se navečer upale svjetla, iako su do 25. prosinca još dobra dva mjeseca.

- Danas je drugi dan da svijetli i zaista je neobično. Po čitavoj su ulici zvona postavljena, ali radi to samo jedno - kaže nam čitatelj, dok nam iz Grada neslužbeno objašnjavaju da se božićna rasvjeta obično i počinje postavljati krajem listopada, odnosno početkom studenog kako bi sve lampice u metropoli na vrijeme bile spremne za paljenje početkom prosinca.

Zašto svijetli, pak, samo jedno zvono - “testno” je.

Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije