Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok na godišnjem

Gazdi Primoštena provalio u stan i ukrao Audi A5

provala, vrata, provalio
Goran Višnjić/Pixsell
16.08.2013.
u 18:42

Sašu Rakara (45) povezivali su s tzv. zločinačkom organizacijom. Danas se bavi sportskim ribolovom

Neugodno iznenađenje dočekalo je poduzetnika Sašu Rakara (45) kada se s godišnjeg odmora u četvrtak vratio u Zagreb i shvatio da je netko provalio u njegov stan na Bukovcu, ukrao mu novac, nakit, računalo, ali i automobil audi A5. Ukupna šteta procjenjuje se na više od 300 tisuća kuna.

Rakara se svojedobno dovodilo u vezu s tzv. zločinačkom organizacijom, dečkima s Knežije, no navodno je s njima odavno prekinuo sav kontakt. S kolegom vodi restoran “Primošten” u Zagrebu te kafić “Knežiju”, no veći dio vremena bavi se sportskim ribolovom, strastveni je tunolovac, a jednom ga je prilikom čak ugrizao morski pas – na suhom!

>>Snimili ga stanari: Ovako 'operira' zagrebački provalnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije