Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BRUKETA PIŠE ZA VEČERNJI:

Mislite da vam dijete puno vremena provodi uz ekrane? Možda bude dio industrije vrijedne 180 milijardi dolara

19.06.2022.
u 16:00

Gaming industrija u posljednjih nekoliko godina doživljava veliki uspon na globalnom tržištu te je jedna od rijetkih koja je imala velike koristi od pandemije. Usporedbe radi, globalno tržište video igara vrijedi oko 180 milijardi dolara, dok filmska industrija vrijedi oko 100 milijardi dolara. Računica je tako jednostavna - gaming industrija najbrži je rastući oblik zabave na globalnoj razini i odavno nije samo oblik zabave ili hobija već prerasta u ozbiljne karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije