Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavijest

Gajeva zbog radova zatvorena u nedjelju od 7.30 do 20 sati

gajeva ulica,ulica ljudevita gaja
Davor Puklavec/PIXSELL
09.08.2012.
u 16:05

Gajeva će od Ulice baruna Trenka do Ante Kovačića biti zatvorena zbog uklanjanja kranske dizalice

Gajeva ulica u Zagrebu na dijelu od Ulice baruna Trenka do Ulice Ante Kovačića bit će zatvorena za sav promet u nedjelju od 7.30 do 20 sati, za vrijeme uklanjanja kranske dizalice.

Obilazak za vrijeme radova bit će organiziran kroz Ulicu baruna Trenka, Pavla Hatza, Petrinjsku, Boškovićevu i Hebrangovu pa do Gajeve.

Komentara 2

LI
LILLIT
18:25 09.08.2012.

Bandica pod hitno na psihijatriju!!!!

VI
Vito
08:18 10.08.2012.

zatvorena za sav promet u nedjelju od 7.30 do 20 sati Pljačka usred Zagreba i to točno ispred USKOK-a... Kome nije jasno da za rastavljanje krana nije potrebno 12/5 sati, već dva, najviše dva i pol sata? Pljačkaši su ispreded 2/5 dodali jedinicu i tako si dodatno naplatili razgradnju... takve kranove USA radnici rastave u jednom danu, s razlikom od nekih 150 metara visine... Ova nema niti 50 metara, znači 50/6=8 dijelova, ukupno dvanaestak... Samo budala može ujeriti dase tih nekoliko djelovane može skinuti i rastaviti za dva, dva i pol sata... Pogotovo to postoji dizalica koja te dijelove skine u komadu pa se rastavljaju na podu, a ne navisini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije