Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački sport

FOTO Zračna puška u ruci, medalja oko vrata - ovo su opasne cure

trofej mladosti (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/12
05.12.2012.
u 11:23

Svaki tjedan donosimo pregled sportskih događanja u Zagrebu. Gradski sportaši aktivni su na domaćim i inozemnim borilištima

Da dvije medalje na OI u Londonu i četiri finala nisu bila slučajnost, srpski strijelci dokazali su na 36. Trofeju Mladost u gađanju zračnim oružjem koje je održano u OŠ Petra Zrinskog u Krajiškoj. Od četiri, osvojili su tri prva mjesta i otišli kući bogatiji za 2700 eura. U gađanju zračnim pištoljem pobijedila je 47-godišnja Jasna Šekarić, dok je u muškoj konkurenciji slavio Mađar Miklus Tatai. U gađanju zračnom puškom pobijedili su Ivana Maksimović, srebrna na OI i Nemanja Miroslavljev. Od naših strijelaca jedino je Varaždinka Tanja Perec bila na postolju. Bila je druga u gađanju zračnom puškom.

Gimnastika – Sokolaš Tin Srbić prvi na 9. Future kupu u Linzu

Tin Srbić (Sokol, Zagreb), ponajbolji hrvatski gimnastički junior, odličan je bio na 9. Future kupu u Linzu osvojivši prvo mjesto u višeboju. Ukupno je osvojio 78.500 bodova. Tin je najbolje izveo vježbu na tlu i preskok, drugi je bio na preči, četvrti na karikama te peti na konju s hvataljkama i ručama.

Dvostruko slavlje hokejaša Trešnjevke

U utakmicama 2. kola prvenstva Hrvatske u dvoranskom hokeju postignuti su sljedeći rezultati: Zelina – Marathon II 7:2, Marathon II – Zrinjevac 4:7, Zrinjevac – Trešnjevka 4:6, Trešnjevka – Zelina 6:4; poredak: Zrinjevac 9, Trešnjevka 7, Mladost 6, Mladost II 3, Jedinstvo 3, Zelina 3, Marathon 1, Marathon II 0, Mladost III 0.

U subotu 8. prosinca drugo kolo zimskog Karoca kupa

U dvorani na zagrebačkom Hipodromu u subotu, 8. prosinca, održat će se drugo kolo zimskog Karoca kupa u preponskom jahanju. Ukupno će se održati četiri utakmice, a ona na visini prepona 1,20 metara bodovat će se za Karoca kup. Natjecanje počinje u 10 sati, a u prvom kolu pobijedio je Denis Gugić, aktualni državni prvak.

Badminton

Ženski par Galenić i Vlah osvojile su prvo mjesto na međunarodnom badmintonskom juniorskom turniru u Portugalu, pobijedivši u hrvatskom finalu par Pavlinić – Sutara.

Maja Pavlinić osvojila je srebro u singlu izgubivši od Ruskinje Tarasove.

Sjedeća odbojka

Članovi IOK Zagreb pobjednici su 6. Hrvatskog kupa koji je od 30. 11 do 2. 12. održan u Zadru.

Zagrebačka momčad u finalu je sa 3:0 pobijedila IOK Osijek i tako četvrti put zaredom, a peti ukupno osvojila hrvatski kup.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije