Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija

FOTO Radovi utječu i na vozače: Krenulo postavljanje podzemnih spremnika na Strossmayerovom trgu

Zagreb: Postavljaju se podzemni spremnici za otpad
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
02.10.2023.
u 14:21

Spremnici na Strossu bit će postavljeni na potezu od Boškovićeve do Hatzove ulice, a radovi na njihovom postavljanju će do 11. listopada

Krenuli su radovi na postavljanju podzemnih spremnika na Strossmayerovom trgu. Jedna je to od lokacijama u Donjem gradu na kojoj se postavljaju, a do sad su postavljeni u Masarykovoj, na Ilirskom trgu, na Kaptolu. Plan je da osvanu i na uglu Križanićeve i Domagojeve te Savske i Jukićeve, na Strossmayerovu trgu 6, u Hebrangovoj 22, u Prilazu Gjure Deželića 38 te na Trgu Republike Hrvatske 7.

Spremnici na Strossu bit će postavljeni na potezu od Boškovićeve do Hatzove ulice, a radovi na njihovom postavljanju će do 11. listopada. Za vrijeme radova koji će dnevno trajati od 8 do 17 sati, taj dio grada će biti zatvoren za promet. 

Zagreb: Postavljaju se podzemni spremnici za otpad
1/10

Tijekom radova u navedeni satima vozači se trebaju kretati zaobilaznim pravcem: Boškovićeva – Strossmayerov trg (sjeverna strana) – A. Hebranga – Preradovićeva – Baruna Trenka – Trg kralja Tomislava.

VIDEO: Teretni vlak naletio na osobni auto na pružnom prijelazu Sesvetski Kraljevec - Dumovec

 

Komentara 2

MA
marcellus
17:47 02.10.2023.

zanimljivo kako je lopina iz pogane vlake uspijevala obavljati tri puta više radova na cestama bez da izazove kaos u prometu dok lažljivi bosančić uspije zakrčiti cijeli grad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije