Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgorjeli drveni pragovi

VIDEO Požar u Zagrebu, vatrogasci na terenu: 'Čuju se sirene'

Foto: 193
1/10
29.05.2023.
u 12:06

Kako doznajemo od vatrogasaca, planulo je u Sarajevskoj ulici. Gore drveni pragovi uz prugu.

Crni gusti dim počeo je sukljati oko 11 sati u Novom Zagrebu. Moglo ga se vidjeti, javljaju čitatelji, i iz Dugava, Buzina, Jakuševca, Travnog, Sloboštine...

"Iz Novog Zagreba vidi se da nešto gori, prema istoku. Vidi se dim i čuju se sirene", ispričao je čitatelj koji nam je poslao fotografije požara. Kako doznajemo od vatrogasaca, planulo je u Sarajevskoj ulici. Gore drveni pragovi uz prugu.

"Na terenu su tri vozila, šaljemo i građevinski stroj", doznajemo od vatrogasaca koji gase požar na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu. Vatrogasci su brzo stigli na požarište i situacija nije dramatična jer u okolini nema stambenih objekata.

1/10

Što je točan uzrok požara drvenih pragova, utvrdit će se naknadnom istragom kada požarište bude sanirano.

Komentara 5

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:59 29.05.2023.

Tko bu pokupil želejezo???

PI
pivodavac
11:57 29.05.2023.

A joj pragovi impregrirani i još hrastovi , to dobro gori.

GL
gliva
19:42 29.05.2023.

opet kratki spoj na vezi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije