Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Bum se rasplakala"

FOTO Poruka jedne novopečene zagrebačke vozačice nasmijala je mnoge

Zagreb: Zanimljiva poruka na vozilu upućena drugim vozačima
Patrik Macek/PIXSELL
05.03.2022.
u 15:15

Tek sam položila! Molim vas, nemojte mi trubiti, bum se rasplakala! Hvala", isprintala je i zalijepila jedna novopečena zagrebačka šoferka, a njenu je poruku zabilježio fotoreporter Pixsella Patrik Macek

Poruka na stražnjem staklu Renault Clia koja je osvanula danas na jednom parkiralištu u Zagrebu nasmijala je i uljepšala dan svima onima koji su ju pročitali.

05.03.2022., Zagreb - Poruka na straznjem staklu automobila moli za razumijevanje druge sudionike u prometu jer ce se mlada vozacica na trubljenje rasplakati. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"Tek sam položila! Molim vas, nemojte mi trubiti, bum se rasplakala! Hvala", isprintala je i zalijepila jedna novopečena zagrebačka vozačica, a njenu je poruku zabilježio fotoreporter Pixsella Patrik Macek. 

Potpuno ju razumijemo, i nama se plače od silnog trubljenja, osobito kada se ono događa u ranim jutarnjim satima. Iskrenost je, kažu, vrlina, a onom tko prizna, pola se prašta pa se nadamo da sudionici u prometu čitaju poruku i ne trube mladoj vozačici kojoj želimo da vozačke vještine savlada čim prije i sa uspjehom. 

Komentara 29

DE
Demigodessnixie
16:28 05.03.2022.

Soferka??

Avatar MinerVlado
MinerVlado
17:12 05.03.2022.

Draga, iskrena i dobra djevojko, želim ti puno uspjeha u vožnji i da ti se nikad ne dogodi neki udes. I nemoj se brinuti ako neko trubi, to je u gradskoj vožnji uobičajeno. Svi trube svima.

KR
Krud
16:10 05.03.2022.

Ništa čudno, kad završiš auto školu tek tada počinješ učiti voziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije