Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozni nestanak

FOTO Novinarka nije zavezala bicikl, a onda se dogodilo nešto neočekivano!

Foto: Mia Mitrović
24.09.2021.
u 18:19

Poput nestanaka plovila i zrakoplova u Bermudskom trokutu, fenomen nestanaka i ponovnih nastanaka bicikala u dvorištu Savske 1 do sad još nije objašnjen

Dramatična potraga za biciklom odvijala se u četvrtak u ranim popodnevnim satima Savskoj ulici. Novinarka M.M. izvještavala je iz dvorišta Javne vatrogasne postaje Zagreb. Usprkos tome što su joj zaposlenici JVP-a savjetovali da zaveže svoj bicikl, ona to nije učinila pa je njeno prijevozno sredstvo u jednom trenutku netragom nestalo

Nakon iscrpljujuće potrage, bicikl je lociran na obližnjoj krošnji. Kesten je ove godine, izgleda, rodio neobičnom voćkom, a kako je ondje dospio, veliki je misterij koji i dalje nije do kraja razriješen. Da bicikl skine s drveta i odveze se na posao novinarki su pomogli hrabri pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zagreb. 

Osim na stablu, bicikl marke Fuji Nevada osvanuo je i na Facebook stranici javne vatrogasne postrojbe Zagreb uz komentar "Voćke su ove godine lijepo uspjele ili "neki ljudi nikada ne nauče". 

Ovo nije prvi puta da u spomenutom dvorištu u Savskoj bicikli misteriozno nestaju poput plovila i zrakoplova u Bermudskom trokutu. Kao i onaj u Bermudi, fenomen nestanaka i ponovnih ukazanja bicikala na čudnim mjestima dvorišta Javne vatrogasne postrojbe u Savskoj, do sad nije objašnjen. 

Stoga čitatelje ovim putem upozoravamo da kada posjećuju vatrogasce u Savskoj, svoje bicikle obavezno svežu

Foto: Privatna arhiva

Komentara 1

Avatar Tata1208
Tata1208
20:06 24.09.2021.

Neko u medije dolazi zbog nekog pametnog prijedloga, rješenja...., a netko tko nije u stanju izreći ili napraviti nešto pametno na ovakav način. S obzirom na struku navedene - uobičajeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije