Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan bahatluk

FOTO, VIDEO Netko je automobilom provozao slalom po Cmroku: 'Često tuda divljaju, ali ovo nikad nismo doživjeli!

Zagreb: Tragovi guma na Cmroku
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
18.11.2023.
u 17:31

Livada na Cmroku jutros je osvanula preorana tragovima automobilskih guma

Slalom, superveleslalom i kombinacija skiješke su discipline u kojima se, zahvaljujući neponovljivoj Janici Kostelić, Hrvatska može podičititi olimpojskim zlatima i srebrima. Slalom je sportsko takmičenje u kojem natjecatelji u želji da najbrže prođu zadanu stazu, prolaze označeni put između oznaka poznatijim pod nazivom vrata. 

Izgleda, netko je slalom, ali automobilom u noći s petka na subotu provozao omiljenim zagrebačkim sanjkalištem. Livada na Cmroku jutros je osvanula preorana tragovima automobilskih guma. Prizor je šokirao putnike ZET-ova autobusa na putu prema gradu, među njima i NIku Susker koja ga je fotografirala i poslala nam 'dokaze'. 

Foto: Nika Susker

-Ovuda svi i inače voze kao manijaci, no ovo je prvi puta da je netko bio toliko bezobrazan da se provoza livadom. Izgleda strašno, stvarno nevjerojatno da je netko bio toliko bahat  - kazali su svjedoci događaja. Iz fotografija se čini kako ovo nije zasluga jednog bahatog vozača nego više njih. 

Jesu li upoznati s događajem te kada će sanirati livadu na Cmroku upitali smo Grad Zagreb i Zagrebački holding čija je podružnica Zrinjevac zadužena za održavanje zelenih površine u metropoli, a odgovore ćemo obajviti čim ih zaprimimo. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ksaver38
Ksaver38
18:18 18.11.2023.

A često tuda divljaju, vidio sam ih prije neku večer kad su vozili, a policija kod rotora stoji iznad i nije ih briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije