Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno u kustošiji

FOTO Klizište 'pojelo' cestu, 200 kuća danima bez vode

klizište muellerov brijeg (1)
Foto: Snimila čitateljica
1/8
06.02.2013.
u 11:09

Čitateljica iz Ulice Lea Müllera u Gornjoj Kustošiji dojavila nam je da je još prije devet dana aktivirano klizište u Gornjoj Kustošiji

Nakon što se jučer aktiviralo klizište u Kustošiji, čitateljica iz Ulice Lea Müllera u Gornjoj Kustošiji dojavila nam je da je još prije devet dana aktivirano klizište u Gornjoj Kustošiji.

– Ništa se ne poduzima. Kiše i snjegovi padaju i samo je pitanje trenutka kada će se klizište ponovo aktivirati, odnosno proširiti jer je cesta popucala i dalje od trenutačnog odrona. Prošlu srijedu ostali smo bez vode, a kad sam nazvala ZG holding, rekli su da su je preventivno isključili jer je došlo do odrona zemlje te da klizište ugrožava infrastrukturu – obratila nam se čitateljica. Iz njezinih fotografija vidljivo je da je cesta većim dijelom uništena i da zemlja i dalje prijeti. 

– Gotovo 200 kuća tjedan je dana bez vode, odnosno, vodu dobivaju tri puta dnevno: od 8 do 9, potom od 12 do 13 i od 17 do 20 sati.  Rekli su da bi nas trebali spojiti na drugu žilu, ali još ništa od toga – objasnila je čitateljica

U Uredu za upravljanje hitnim situacijama kazali su nam da su obavijestili Ured za izgradnju grada, koji će obavljati sanaciju.

Klizište se nalazi na samom brijegu na dijelu ceste koji prolazi kroz šumu, a kako su postavljene rampe, pristup je moguć samo pješice. 

>>FOTO Tri obitelji ugrožava klizište, ne žele otići

 

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
11:35 06.02.2013.

Strašno ! Nije lako gledati u Brdo koje će ti odnijeti sav trud Života

DZ
davor_zg
13:00 06.02.2013.

kad su rušili drveča ok, sad je frka

NY
nyira
19:42 06.02.2013.

ode stup od THT-a iznad kuća u provaliju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije