Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u kampanji

Filipović u Brezovici: Rekli smo 'ne' kompostani unatoč prijetnjama iz BM365

24.04.2021.
u 19:48

Davor Filipović u Brezovici je kazao kako je zagrebački HDZ rekao ne kompostani, a Mislav Herman obećao da će problem manjka kanalizacije i pitke vode u četvrti biti riješen

Gradsku četvrt Brezovica obišao je u subotu kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za gradonačelnika Grada Zagreba, Davor Filipović je sa  i sa sugrađanima razgovarao o problemima gradske četvrti. 

-Jasno smo rekli NE! kompostani u Brezovici iako je BM 365 prijetio razvrgavanjem programske suradnje u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, čak i na nacionalnoj razini. A najžešći pritisak radila je upravo Jelena Pavičić Vukičević - istaknuo je Davor Filipović. Gradsku četvrt Brezovica obišao je u društvu Mislava Hermana, predsjednikom Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba.

-Umjesto kompostane u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić, a u Kupinečkom Kraljevcu školu. Uz pomoć sredstava Europske Unije obnovit će se i crkva koja je stradala u strašnom zagrebačkom potresu -dodao je Filipović.  Mislav Herman je izdvojio da dijelovi ove četvrti još nemaju ni kanalizaciju ni pitku vodu, da nisu spojeni na vodovodnu mrežu:

-Nedopustivo je da u 21. stoljeću dio naših sugrađana živi u ovako nedostojnim uvjetima! U sinergiji s Vladom Republika Hrvatske riješit ćemo probleme koji svakodnevno muče stanovnike Brezovice, to je jedna od ključnih točaka našeg programa -kazao je Herman.  Vladimir Iviček, predsjednik HDZ Brezovica, zahvalio je vodstvu HDZ-a Grada Zagreba.

-Da nije bilo vas u Gradskoj skupštini, da nije bilo nas zajedno i naše iskrene višerazinske suradnje, ovdje bismo već imali kompostanu. Taj uspjeh nam je dodatni motiv, Brezovica obećava – pobjedu - rekao je Iviček. 

Nakon Brezovice, kandidat Filipović je s timom obišao još i utrinsku tržnicu, prošetao špicom i  obišao štandove na Cvjetnom trgu i trgu bana Josipa Jelačića kao i u Tkalči, na kojima se prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu. 

Komentara 2

LI
linkser2
11:10 25.04.2021.

kakav je ovo lik... hahaha.HDZ-ov Bernardić, bezveznjak

Avatar prahrvat
prahrvat
21:43 24.04.2021.

napravite stazu za trčanje na nasipu između Botinca i Brezovice. ulaganje, cca 3 tisuće kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije