Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavod za prostorno uređenje

Fanjek dao ostavku, naslijedit će ga Jadranka Veselić Bruvo?

Ivica Fanjek
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
08.04.2016.
u 16:40

Već dvije godine rade na izmjenama GUP-a, zbog čega ih je Bandić prozivao. pa se nagađa da su se razišli upravo zbog toga. Jadranka Veselić Bruvo bi Fanjeka trebala zamijeniti, a za njeno mjesto pročelnice trebao bi se raspisati novi natječaj

Ravnatelj Gradskog zavoda za prostorno uređenje Ivica Fanjek dao je ostavku, a nagađa se da je razlog neslaganje s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Zavod, naime, još uvijek, od 2014., izrađuje izmjene Generalnog urbanističkog plana, zbog čega ih je gradonačelnik ranije prozivao. Prema informacijama iz Grada, Fanjek je sam odlučio otići, što je prihvatilo i Upravno vijeće Zavoda. Na slobodno mjesto lako bi mogla doći sadašnja v.d. pročelnice Gradskog ureda za strategijsko planiranje Jadranka Veselić Bruvo, kojoj je nedavno istekao mandat.

S obzirom na to da je poništen natječaj za čelnika tog ureda, na kojem se očekivalo da će Veselić Bruvo ponovno dobiti mandat, može se očekivati da će dugogodišnja Bandićeva suradnica preuzeti vođenje Zavoda.

Time će gradonačelnik riješiti problem njegova vođenja, a za slobodno mjesto čelnika Ureda za strategijsko planiranje naknadno će raspisati natječaj. Zanimljivo je da su i Fanjek i Veselić Bruvo među osumnjičenima u USKOK-ovoj optužnici za izmjene GUP-a kojima se navodno pogodovalo privatnim investitorima.

>>Na izmjenama GUP-a investitori zaradili 68 milijuna kuna

Komentara 4

DA
darwil
19:46 08.04.2016.

Do sada slušao Bandića i siromak bude nastradao a Bandić ??????

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:08 08.04.2016.

Hm, nije mogao udovoljiti sve nezasitnijim graditeljima na poljoprivrednom zemljištu i zato je odletio.

WU
wuggibiba
19:31 09.04.2016.

Nije vise mogao gledati Bandiceve muljaze i kradje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije