Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Zagreb i Dubrava

Evo gdje danas možete pronaći Holdingov pokretni ured

Zagreb: Pokretni ured Zagrebačkog holdinga za građane čiji su stanovi oštećeni u potresu
Matija Habljak/PIXSELL
17.01.2022.
u 07:29

U Pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Društva, dobiti informacije, savjeti, podnijeti zahtjevi ili platiti računi, bez dodatne naknade.

Osim u podružnicama Holdinga, svoje račune i ostale komunalne probleme možete riješiti i u pokretnom uredu. On će danas  od 7.15 do 8.30 sati biti u Malomlačkoj ulici 91, u Maloj Mlaki, od 9.15 do 10.30 sati u Ježdovečkoj ulici, kod MO Ježdovec te od 11.15 do 12.30 sati na Karlovačkoj cesti 50, kod crkve u Blatu.

Što se tiče popodnevne smjene, ured će od 14.15 do 15.30 sati biti na Trgu Sv. Marije Čučerske 2, ispred Mjesnog odbora Čučerje, od 16.15 do 17.30 sati u Novoselečkom putu 181, kod MO Novoselec, a od 18.15 do 19.30 sati na okretištu tramvaja Dubec.

Prepoznatljivo specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga od ponedjeljka do subote obilazi nekoliko gradskih četvrti prema planiranom rasporedu. U Pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Društva, dobiti informacije, savjeti, podnijeti zahtjevi ili platiti računi, bez dodatne naknade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije