Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra na dvije lokacije

Ekošetnja, priče, koncert - bogat je program za Dan susjeda u Prečkom

Matija Habljak/PIXSELL
28.05.2021.
u 13:51

Manifestaciju, naravno, prati i glazbeni program pa će tako u 11.30 sati za zagrijavanje zapjevati susjedi iz zbora Zrele trešnje, nakon čega slijedi koncert nazvan “Život je lijep” na kojemu će nastupiti šansonjerka Jasna Ožeg uz pratnju gitarista Vedrana Sutona.

Ekošetnja kroz kvart, radionice za najmlađe, jahanje terapijskih konja i koncerti čine samo dio programa već tradicionalnog Dana susjeda u Prečkom koji organizira Centar za kulturu Trešnjevka u suradnji s udrugom Zelen klik!, a održava se sutra od 10 do 13 sati. I to na dvije lokacije, ispred Dječjeg vrtića Sunčana u Vrbanima, odakle kreće tura projekta Jane’s Walk, te u Parku Emila Cossetta, gdje je planiran niz aktivnosti.

U sklopu 14. Festivala dječje knjige za najmlađe se priređuje pripovijedanje priča sa spisateljicom Srebrenkom Peregrin, a Zeleni klik! u isto vrijeme organizira podjelu presadnica i razmjenu knjiga. Održat će se i Star festival, odnosno radionica utemeljena na japanskoj tradiciji tanabata, a roditelji i djeca moći će i u obilazak dvorišta vrtića Prečko te u posjet tamošnjemu vrtu leptira s hotelom za kukce. Manifestaciju, naravno, prati i glazbeni program pa će tako u 11.30 sati za zagrijavanje zapjevati susjedi iz zbora Zrele trešnje, nakon čega slijedi koncert nazvan “Život je lijep” na kojemu će nastupiti šansonjerka Jasna Ožeg uz pratnju gitarista Vedrana Sutona.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije