Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomozimo Nadini

Džudaši Biljanovićima donirali dvadeset tisuća kuna

Biljanović judo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
10.03.2014.
u 11:54

Hrvatski judo savez i Zagrebački sportski savez uručili su srednjoj sestri Biljanović, članici Judo kluba Lika, ček na Europskom judo kupu

Kako bi pomogli djeci obitelji Biljanović, koja je nedavno nenadano ostala bez samohranog oca Darka, Hrvatski judo savez i Zagrebački sportski savez izdvojio je 20.000 kuna iz redovnog budžeta.

Srednjoj sestri Nadini Biljanović, ujedno i natjecateljici Judo kluba Lika, ček su uručili na Europskom judo kupu, održanom u subotu u dvorani Sutinska vrela.

>>Humanitarna projekcija Šegrta Hlapića za djecu Biljanović

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije