Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj

Dvojba: Dvije žene u borbi za posao glasnogovornice Milana Bandića

Milan Bandić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
08.04.2014.
u 09:14

Na testiranje u četvrtak u gradskoj upravi pozvane Veronika Mišura i Martina Šušnjara. Moraju proći pismeni dio i intervju

Samo dvije kandidatkinje natjecat će se za radno mjesto glasnogovornice gradonačelnika Milana Bandića. Naime, na testiranje, koje će se održati u četvrtak u gradskoj upravi, pozvane su Veronika Mišura i Martina Šušnjara.

Nakon što kandidatkinje prođu pismeni dio, očekuje ih intervju s članovima Povjerenstva za objavu natječaja.

Iako je za radno mjesto najodgovornije osobe koja će zastupati gradonačelnika pred medijima raspisan javni natječaj još sredinom ožujka, samo su dvije prijave bile valjane. A kako smo ranije pisali, Martina Šušnjara, pomoćnica nekadašnjega glasnogovornika Zagrebačkog holdinga Dušana Vire, najvjerojatnije će biti nova glasnogovornica.

>>Bandić traži glasnogovornicu, plaća 13.000 kuna!

Komentara 14

RO
rodjo123
12:37 08.04.2014.

Braća Grimm: "Zapošljavanje u Poglavarstvu putem natječaja."

SE
sestrićna
11:33 08.04.2014.

koja se bolje pokaže u najtežim noćnim satima ta ima velike šanse..

Avatar robelec
robelec
13:01 08.04.2014.

Glasnogovornice su uvijek zgodne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije