Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Dvodnevni Festival urbanog plesa Kings of Style

31. ožujka 2017. u 09:32 102 prikaza
Kings of Style
Foto: Promo

Dvodnevni Festival urbanog plesa Kings of Style Powered by adidas Originals, u organizaciji plesne skupine Atomic Dance Factory, ponovo u metropoli okuplja ponajbolje plesne grupe iz Hrvatske i regije, koje se bore za titulu „kraljeva“ street plesova (hip hop, break dance, disco dance, electric boogie, street show i dr.)

Festival urbanog plesa Kings of Style Powered by adidas Originals ponovo se ove godine održava u Zagrebu od 01. do 02. travnja. Dvodnevni i ujedno najveći urbani plesni festival u regiji obuhvaća natjecanje u street dance koreografijama i tematske battleove Who Got the Ju!ce powered by adidas Originals.

Natjecanje u koreografijama Kings of Style Powered by adidas Originals će se održati 02.04.2017. u Sportskoj dvorani Dubrava (SŠD Dubrava), Gjure Prejca 2 u Zagrebu u 18 h. Svoje vještine i originalnost će pokazati preko 500 plesača urbanih plesnih stilova u dobnim skupinama djece, juniora i seniora iz najvećih i najtrofejnijih plesnih klubova iz cijele Hrvatske i regije. Ono što već 4. godinu za redom privlači velik broj plesača na ovo natjecanje je specifičan sustav ocjenjivanja, stvoren od strane najrenomiraniji plesača i koreografa u regiji, gdje se od pobjednika očekuje uvježbanost, tehnika, scenski nastup i originalnost, sve skupa zapakirano u izazovan show kojem je cilj kod publike i sudaca izazvati iznenađenje i emocije.

Prije samog natjecanja u koreografijama, 01.04. se zagrijavamo na 1 vs. 1 freestyle tematskim battleovima Who Got the Ju!ce powered by adidas Originals, gdje plesači imaju zadatak, prateći određenu pjesmu i plesni stil, svoj ples prilagoditi i zadanoj asocijaciji ili izazovu. To njihovu kreativnost dovodi na potpuno novi nivo i predstavlja već provjerenu formulu za puno smijeha i dobru zabavu! Natjecanje se održava od 17.00 do 22.00 u Vinyl baru u Bogovićeoj 3, a nakon natjecanja se užarena plesna atmosfera nastavlja do dugo u noć, pod vodstvom DJ Chilla i uz hip hop&funk poslastice s njegovog gramofona.

Dođite i podržite urbanu plesnu scenu, neka i vas ponese zarazna plesna atmosfera!

Web

Sve je spremna za polaganje državne mature u Ekonomskoj i upravnoj školi Split
'Hodnici su uski, a razredi natrpani'
U splitskoj školi shrvani zbog preminule učenice: 'Upozoravali smo na ovo!'
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji