Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi u tijeku

Dvije ulice u centru će sutra na određenim dijelovima biti zatvorene

Ulica kralja Zvonimira u Zagrebu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
26.09.2021.
u 10:30

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica kralja Zvonimira – Ulica Dragojla Kušlana – Ulica Petra Petrovića Njegoša i obratno.

Zbog radova na sanaciji kolnika, Ulica Augusta Harambašića na dijelu od Ulice kralja Zvonimira do Ulice Petra Petrovića Njegoša, od sutra do 4. listopada bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica kralja Zvonimira – Ulica Dragojla Kušlana – Ulica Petra Petrovića Njegoša i
obratno.

Zbog odvoza strojeva (Tkalčićeva ispred kućnog broja 85 ) Tkalčićeva ulica na dijelu od Medvedgradske do Mikloušićeve ulice, sutra od ponoći do četiri sata bit će zatvorena za sav promet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije