Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog naleta na stup

Dvije osobe smrtno stradale jutros u središtu Zagreba

prometna (1)
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/4
Autori: rr/VLM, SaD/VLM
11.02.2012.
u 07:46

Jutros oko 4 sata dvije su osobe smrtno stradale kada je osobni automobil u kojem su se nalazile u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora udario u stup.

Dvije su osobe smrtno stradale, a jedna je ozlijeđena jutros oko 4 sata kada je automobil marke Renault 19 zagrebačkih registracijskih oznaka skrenuo s kolnika i udario u stup javne rasvjete. Prometna nesreća se dogodila u Aveniji Marina Držića preko puta Autobusnog kolodvora, a poginuli su vozač osobnog automobila, 22-godišnji Ivan Trgovec te njegova suvozačica, 22-godišnja Stephany Strunjak, dok je trećoj putnici, 25-godišnjoj N. B., liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Tamo je utvrđeno da je teško ozlijeđena ali njezine ozlijede, srećom, nisu opasne po život. Zasad se pretpostavlja da je uzrok nesreće brzina, a je li vozač konzumirao alkohol znat će se nakon obdukcije.

Zbog policijskog očevida ove teške prometne nesreće, promet ovim dijelom šireg središta Zagreba bio je obustavljen, izvijestio je PUZ.

Komentara 49

TI
tintilinic100
10:37 13.02.2012.

U našoj državi se uvijek pretpostavlja da je uzrok nesreće vozać i brzina. U koliko slučajeva je bila kriva na primjer neočišćena cesta???? Vidim da ima snijega na kolniku, a to bi značilo da nije samo brzina kriva? Možda su cestari trebali očistiti cestu pa se ovo nebi dogodilo. Ukloniti uzrok i nema posljedica. Ne kažem da dečko nije vozio prebrzo.. ali kažem da nije moguće da je svaki put onaj koji vozi kriv. Krivi su i drugi samo što to ne žele priznati. Najlakše je okriviti onoga tko je vozio.

Avatar Robinzon
Robinzon
08:16 11.02.2012.

Da bi se netko po ovakvom vremenu zabio autom u stup i da poginu dvije osobe, potrebna je ludo brza vožnja, a to može učiniti samo lud, drogiran ili pijan vozač. Šteta stupa.

PJ
pjotr
13:35 11.02.2012.

Nije to jedna greška već je to namjera. Prije toga je morao postići brzinu držeći svoju nogu na gasu dakle svjesno se doveo u tu situaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije