Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan ugovor

Država darovala nekretnine zagrebačkom Sveučilištu za gradnju kampusa Borongaj

Darovanje nekretnina za kampus Borongaj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.06.2014.
u 11:56

Premijer Zoran Milanović rekao je da to mali doprinos kojim država može pridonijeti, no da se napredak može riješiti ulaganjem u ljude

Premijer Zoran Milanović i rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš potpisali su ugovor kojim država Sveučilištu daruje nekretnine potrebne za gradnju kampusa Borongaj. Premijer je rekao da je to mali doprinos kojim država može pridonijeti, no da se napredak može riješiti ulaganjem u ljude te je poželio da Sveučilište uđe među 300 najboljih na svijetu.

Državne nekretnine nužne su da se završi studija izvodljivosti druge faze projekta te da se može aplicirati za novce iz europskih fondova.

>> Preskočili kampus Borongaj! Kapitalni projekt na čekanju

Komentara 4

AJ
ajmo
13:26 17.06.2014.

Nešto pametno i od Mileta ali nadam se da taj kampus nebude samo za zlatnu mladež ove zemlje jer to što je sveučilište dobilo vlasništvo je svih građana ove zemlje.

DU
Deleted user
15:18 17.06.2014.

Pa ljudi Božji kaj nas ovaj mulja "Država darovala nekretnine" gdje je bio do sada taj kampus da ova j*** vlada ne z**** već je mogao biti gotov.Sada se on sjetio darovati, hahahaha

LA
lanemoje
16:18 17.06.2014.

O tom projektu se pričalo u vijeme hdz-ove vlade, a ovaj Muljanović se tek sad godinu i pol prije isteka mandata sjetio Borongaja. Vjerojatno je sve kočio Jovanović. Koju štetu je taj Jovo napravio zbog osobnog animoziteta prema Bjelišu. Dvije i pol godine su bačene u vjetar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije