Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog vjetra

Drive-In Kino večeras na pauzi, sutra projekcija filma "Yesterday"

Istočno parkiralište kod Zagrebčckog Velesajma postalo drive in kino
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
20.05.2020.
u 10:38

Jučer su ljubitelji romantičnih filmova došli na svoje, jer je a programu bila Emma, drama prema romanu Jane Austin koja je okupila brojne parove pred velikim filmskim platnom.

Drive-In Kino večeras zbog lošeg vremena pauzira, no već sutra se nastavlja s novom projekcijom.

Jučer su ljubitelji romantičnih filmova došli na svoje, jer je a programu bila Emma, drama prema romanu Jane Austin koja je okupila brojne parove pred velikim filmskim platnom. Projekcija filma Smrtonosni strojevi, planirana za večeras, otkazuje se zbog najavljenog jakog vjetra u Zagrebu, a program se nastavlja po najavljenom rasporedu sutra, kada je na repertoaru projekcija filma "Yesterday".

Istočno parkiralište kod Zagrebčckog Velesajma postalo drive in kino
1/10

- Sigurnost prije svega, važni su nam zdravlje i sigurnost naših posjetitelja i njihovih automobila, a za kompletan ugođaj filmske večeri potrebno je i vrijeme bez udara vjetra. Zato ćemo odmoriti jedan dan, pa u četvrtak nastavljamo s projekcijama u Drive-In Kinu - kažu organizatori i podsjećaju da vlasnici ulaznica od prošlog četvrtka mogu s njima ući na projekciju filma Yesterday ovoga četvrtka. Za projekciju posljednje večeri Drive-In Kina, kada će se prikazivati film Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw, vrijedit će ulaznice od otkazane predstave prošlog petka, kao i od otkazane projekcije filma Smrtonosni strojevi.

Za dva preostala dana u Drive in kinu cijena ulaznice po automobilu za dvije osobe je i dalje 100 kuna, svaki posjetitelj na ulazu će dobiti poklon paket organizatora s grickalicama, slatkišima i osvježavajućim pićima. Prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica iz Zagreba. Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije