Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN NAKON DOJAVE GRAĐANA

Drama na Trešnjevci: Muškarac nasilno pokušavao ući u zgrade, svladala ga policija

Zagreb: Muškarac po?inio samoubojstvo vatrenim oružjem, o?evid u tjeku
Robert Anic/PIXSELL
18.02.2023.
u 18:38

Cijeloj situaciji svjedočili su brojni građani koji su gledali kako policajci pokušavaju savladati muškarca. Na kraju su u tome uspjeli

Prava drama odvijala se danas na zagrebačkoj Trešnjevci gdje je jedan muškarac nasilno pokušao ući u ulaze stambenih zgrada pa ga je morala svladati policija.  Policija je dojavu primila danas oko 16.30 sati, potvrdili su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Kada su došli na mjesto događaja, zatekli su muškarca kojeg su pokušali smireno odvesti od zgrada. Međutim, on na to nije pristao pa je policija morala upotrijebiti sredstva prisile i privesti ga. 

Cijeloj situaciji svjedočili su brojni građani koji su gledali cijelo privođenje. Nekoliko policajaca svladalo je muškarca tako što su ga polegli na pod i povezali lisičinama dok se on cijelo vrijeme opirao. Naposljetku je uspješno priveden.

Nešto prije 19 sati, policija se oglasila priopćenjem: 

- Danas oko 16.30 sati policijski službenici su zaprimili više dojava kako nepoznata muška osoba pokušava ući u stambene zgrade i da vičući ometa odvijanje prometa u Ozaljskoj ulici. Dolaskom na navedenu adresu, muškarac je uočen te je zbog očitog rastrojenog stanja u kojem se nalazio uz uporabu sredstva prisile doveden u službene prostorije, gdje će primarno biti medicinski zbrinut, a potom će se utvrditi sve okolnosti navedenog događaja.

Komentara 8

Avatar kvasac60
kvasac60
19:34 18.02.2023.

Na Trešnjevki,a ne na Trešnjevci....

XN
xnet0822
10:46 22.02.2023.

Taj se dobro nalokao i nadrogirao, sad mu treba naći mjesto na zatvorenom odjelu (kavez pod ključem) u Vrapču

MI
Mikis
21:49 18.02.2023.

krokodilski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije