Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sljemenska utrka

Domaći i slovenski navijači uživali u utrci i ukusnom grahu

krumpirište, snježna kraljica, sljemenska utrka (1)
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
Autori: sb/VLM, sg/VLM, bm/VLM
04.01.2013.
u 18:48

Nakon prve utrke, gledatelji su okupirali Krumpirište, gdje ih je svirkom popularnih rock-hitova zabavila grupa Angels

Deveto izdanje Snježne kraljice počelo je danas ženskom utrkom na osunčanom Sljemenu, gdje se, prema procjeni organizatora, okupilo oko osam tisuća ljudi, što uključuje gledatelje, natjecatelje i organizacijski tim. Većina ljudi koje smo susreli izjavila je kako su došli iskoristiti sunčan dan te uživati u utrci vrhunskih skijašica, uz ukusan besplatan grah i tople napitke. Svi su došli oboružani navijačkim rekvizitima, od najmlađih do najstarijih. Zdenko Severin, obavijen hrvatskom zastavom, smjestio se uz stazu s 23-godišnjom kćeri Tamarom kako bi navijali za naše skijašice.

– Sviđa nam se atmosfera, samo bi bilo još bolje da ima više snijega – kazali su.

Nakon prve utrke gledatelji su okupirali Krumpirište, gdje ih je svirkom popularnih rock-hitova zabavila grupa Angels. Tamo su se udružili i rasplesali domaći, ali i slovenski navijači koji su u velikom broju došli na Sljeme bodriti svoju skijašicu Tinu Maze.

Na Sljemenu su dežurale ekipe Hitne službe, Gorske službe spašavanja i vatrogasci, međutim, sve je bilo mirno prije i poslije druge utrke.

Od poznatih koji su danas došli bili su Ivana Brkljačić, Tatjana Holjevac, Duško Ljuština, obitelj Kostelić, Zvonimir Šostar, Silvije Degen. Gradonačelnika Milana Bandića nismo vidjeli, ali je na Sljeme došla njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević.

U 18.30 sati počela je druga utrka, a u 19.30 sati saznat će se i ovogodišnja "Snježna kraljica".

Komentara 2

TE
tepčin
14:27 05.01.2013.

Of bajžul su dali z politike, jer kak bito zgledilo, da tu nema črlenega, a ima ga ima, je došel iz Kine!

DU
Dudek
11:55 05.01.2013.

Jeli grah bio besplatan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije