Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat biciklista:

'Dojavite nam probleme u biciklističkom i pješačkom prometu'

Zagreb: Tri mališana na biciklima prate iskusnijeg  i voze biciklima po Ilici
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
20.01.2021.
u 14:04

To se može učiniti na njihovoj web stranici preko aplikacije

"Sakupili smo brojne prijave građana o neuređenim, oštećenim i zapuštenim pješačkim i biciklističkim površinama koje predstavljaju opasnost u korištenju i proslijedili ih mjesnim odborima koji sredstvima za male komunalne akcije imaju mogućnost sanacije takvih površina", vele iz udruge Sindikata biciklista.

Pozivaju tako sve i dalje da svoje prijave uz kratki opis i fotografiju šalju na "Grad bez prepreka" i prate jesu li se nadležni očitovali te na koji način.

"Prijave možete slati i izravno na kontakte mjesnih odbora. Prijave se mogu pregledati  na našoj web stranci, a kontakte mjesni odbora ima, pak, na stranicama Grada", obavijestili su iz udruge.

Komentara 1

GE
geler203
17:59 21.01.2021.

Evo odmah prijavljujem sve ulice u središtu grada Zagreba nisu sigurne za bicikliste a i pješake jer prijeti opasnost sa krovova i oronulih fasada a o dotrajalim balkonima ovaj puta neću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije