Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervencija

Dojava o lažnoj bombi ispraznila Općinski kazneni sud u Zagrebu

općinski sud
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.10.2011.
u 10:05

U pomoć je pozvana policija, koja je utvrdila da je poziv stigao s javne telefonske govornice u Selskoj ulici. Na terenu su djelatnici protueksplozijskog odjela utvrdili da je riječ o lažnoj dojavi.

Zagrebački Općinski kazneni sud u Ilici zaprimio je jutros oko 8.40 sati dojavu o postavljenoj bombi. U pomoć je pozvana policija, koja je utvrdila da je poziv upućen s javne telefonske govornice u Selskoj ulici.
Na terenu su pregled obavili djelatnici protueksplozijskog odjela PUZ-a, koji su utvrditi neosnovanost dojave o bombi. Dok je trajao pregled objekta, zaposlenici i svi koji su se zatekli na licu mjesta morali su napustiti sudske prostorije.  

Ovo je inače u listopadu treća lažna dojava o postavljenoj bombi na području grada Zagreba. Interveniralo se i u Palači pravde te poslovnici Hrvatske poštanske banke. Policija je u prethodnim slučajevima utvrdila da je bila riječ o lažnim dojavama.

Za pozivateljem s govornice u Selskoj koji je lažno dojavio o postavljenoj bombi policija traga.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
10:22 26.10.2011.

Uistinu tragično. \"Supersposobni\" Šeksislavovi suci su morali kisnuti. Šmrc, šmrc. Joj, samo da neki ne uhvati upalu pluća.

FE
Fedele
11:18 26.10.2011.

Zbog lažnih dojava bi tim manijacima konačno trebalo stati narep. Radi li policija išta ne prevenciji i suzbijanju ove patološke pojave, koja već odavno nije slučaj, nego pojava, koja prijeti epidemijom.

JA
jamanuša
15:05 26.10.2011.

.....NARODE UOZBILJI TE SE NEMOJTE LAŽNE DOJAVE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije