Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Županija

Dođite na veliki završni fašnički rođendanski tulum

08. veljače 2016. u 13:39 160 prikaza
samoborski fašnik
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon dva tjedna spelancija na 190. Samoborskom fašniku brzo je prošlo i već se približio trenutak kada će fašničkoj rođendanskoj zabavi doći kraj. U utorak, 9. veljače, od 18 sati na glavnom gradskom trgu počinje veliki završni tulum, koji će na kraju pretvoriti u veliko suđenje Princu Fašniku za sve bedastoće i nedaće.

Veliku završnicu otvara Plesni klub Bailatino, a od 18 i 30 kreće povorka i ceremonija proglašenja najboljih pojedinačnih i grupnih maski. Uručit će se i nagrade najboljim mjesnim odborima, a Srakino gnezdo pripast će najbolje uređenom ugostiteljskom objektu. I ove godine dodijelit će se prijelazne Fašničke galge za poseban doprinos Samoborskom fašniku.

Nakon ceremonije dolazi i neizbježan trenutak – suđenje Princu Fašniku i spaljivanje. Točka na ovogodišnji 190. Samoborski fašnik bit će veliki vatromet te potom nastavak tuluma uz Miroslava Škoru na središnjoj pozornici te Tamburaški sastav Fijakeri u fašničkom šatoru. Do kasno u noć bit će otvoreni luna park i ugostiteljski objekti.

Po običaju, svi programi u Fašničkoj Republici su besplatni, baš kao i parkiranje u utorak nakon 15 sati. Zato, dobrodošli su svi!

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
snimili ih
Doris Pinčić i Boris Rogoznica uhvaćeni zajedno: 'Razlog nije razvod braka'
Zabavi se
Riješi kviz i doznaj kakav si frend, a one najkreativnije Aircash daruje s 500 kuna