Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do srijede

Dobre vijesti: Hit manifestacija 'Dvorišta' produžena za tri dana

Foto: Dvorišta
1/3
26.07.2021.
u 12:31

Održava se na tri lokacije

"Dvorišta" - omiljena, međunarodno prepoznata i nagrađivana kulturno-turistička manifestacija Zagreba, zbog lošeg vremena i otkazivanja termina u prvom vikendu, produžena je za još tri dana, točnije do srijede.

"Bit će to prilika svima onima koji zbog posla ili godišnjih odmora nisu imali priliku za posjet, ali i svima drugima koji su ovih dana uživali u ovim jedinstvenim prostorima, da iskoriste tri dana i posjete ovu omiljenu zagrebačku ljetnu kulturno-turističku manifestaciju", kažu organizatori. 

Ovogodišnje sedmo izdanje, podsjetimo, održava se na tri lokacije. Prva je u svima dobro poznatom dvorištu palače Balbi na adresi Demetrova 11, te još dva mjesta, odnosno u prednjem atriju i u stražnjem dvorištu Narodnoga doma HAZU na adresama Opatička 18 i Dvoranski prečac 1

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije