Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekalo se mjesecima

Dobra vijest za bicikliste: Vodilice su stigle i na sjeverni dio Jadranskog mosta

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
24.08.2021.
u 15:22

S novim vodilicama zadovoljni su i u Sindikatu, premda na svojoj Facebook stranici nisu propustili napomenuti da su stigle čak sedam mjeseci nakon početka radova na Savskom mostu.

Po snijegu, ledu, kiši i nesnosnim vrućinama biciklisti su proteklih mjeseci morali nositi svoje ljubimce na dva kotača po stepenicama Jadranskog mosta, i to zato jer se radi na sanaciji pješačkog Savskog. 

Srećom, taj prizor više se ne mora gledati jer su vodilice za bicikle nakon one južne koje su stigle , osvanule i na sjevernoj strani Jadranskog mosta, na sveopće oduševljenje svih biciklista. Večernji list u više je navrata, podsjetimo, pisao o problemima više od 5000 biciklista koji dnevno prometuju Savskim, a sad Jadranskim mostom, a da su im pod hitno potrebne vodilice, naglašavao je i Sindikat biciklista, dok je sudski vještak za cestovni promet Goran Husinec naglasio da je cijena dvije takve kanalice oko 5000 kuna. S novim vodilicama zadovoljni su i u Sindikatu, premda na svojoj Facebook stranici nisu propustili napomenuti da su stigle čak sedam mjeseci nakon početka adova na Savskom mostu.

Komentara 4

LL
lijepa_li si
17:32 24.08.2021.

ovo je dokaz da nova ekipa zna, hoçe i može. par ovakvih promptnih akcija, gospodarstvo će živnuti, gradski proračun će se napuniti, prirez će se ukinuti...i to je to.

Avatar Agramer000
Agramer000
17:55 24.08.2021.

hahahahahahahahahahahaha bravo !

TF
turio.fachetti
18:51 24.08.2021.

I kad se načešem opet bum imal glavu razbitu. Pa kaj nemreju nositi bacikline 200-250 štengih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije