Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađi se na fotki

Dobitnice 1000 kuna: 'Posjet Zagrebu za pamćenje. 'Ovo je kao zakasnjela božićnica''

Žaklina Bonačić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/2
24.01.2014.
u 18:00

Žaklina Bonačić je na nekoliko dana stigla iz dalekog Dubrovnika, a Sanja Habek radi kao prodavačica u Prečkom

Došla je prije nekoliko dana iz Dubrovnika u posjet prijateljici koja je na dijalizi. Šetale su se središtem Samobora, a idući su joj dan javili da obvezno mora kupiti primjerak Večernjeg lista.

Žaklina Bonačić isprva se iznenadila na osvojenoj nagradi od tisuću kuna, a potom se, s kćerima dogovorila da idu u šoping. Ova 46-godišnja medicinska sestra uvijek će, kaže, pamtiti ovaj kratki posjet Zagrebu i Samoboru. Naša druga dobitnica akcije Pronađi se na fotki 30-godišnja je prodavačica Sanja Habek koja je, ističe, presretna zbog dobitka.

Ovo je kao zakasnjela božićnica – komentirala je uzbuđeno. Za početak će počastiti prijatelje, a posebno svoju kujicu Linu.

>>Nova dobitnica 1000 kuna iz – Samobora. Šetala se gradom

>>Kupnja na tržnici donijela joj 1000 kuna
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije