Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Pao’ Mega Jackpot od gotovo milijun kuna

Dobitak ću iskoristiti za veliki posao, a bratiću ću kupiti automobil koji želi

dobitnik wettpunkt branimir centar milijun kuna
Foto: Grgur Žučko/pixsell
24.07.2015.
u 08:16

Dobrostojeći gospodin igra, kako nam je rekao, prije svega zbog zabave

        U Wettpunkt automat klubu u Branimir centru, na aparatu broj 175, u utorak je u 16.30 „pao“ Mega Jackpot u iznosu od 992.593,59 kuna, gotovo milijun! Kako doznajemo, ovo je najveći takav dobitak ikad ostvaren u nekom hrvatskom automat klubu. Dobitnik je, razumljivo, želio ostati anoniman.

– Ne igram toliko često, dođem s oko pet tisuća kuna, pa ako ih izgubim, odem kući, ako dobijem odem s novcem, govori nam inače dobrostojeći gospodin koji ionako ne dolazi s računom da nešto dobije, niti automat klub gleda kao mjesto gdje se dolazi zaraditi. Igrao je, kako kaže, početkom rata kada su igrali svi, na poslovnim putovanjima u Las Vegasu i Houstonu, a u Wettpunktu igra prije svega zbog zabave. Ipak, prije je osvajanja Mega Jackpota zaredao s dobicima.

– U zadnjih sam tri mjeseca ovdje bio pet ili šest puta. Dobio sam 1400 kuna, pa 3000 i onda taj veliki Jackpot. Ostao sam na zadnjih 400 kuna, uložio 20 i – dobio. Kako čujem, to je bio neki sretan dan jer je pao i onaj Gold. A dobro mi je došao iako još nisam sasvim svjestan takvog dobitka! Bio sam pred realizacijom kredita za jedan veliki posao, a sada mi taj kredit više ne treba. Nitko još ne zna za dobitak, većina će doznati kad im kupim nešto za što znaju da inače ne bih mogao. Bratiću ću, recimo, kupiti novi automobil koji je oduvijek želio, a nikada si ga nije mogao priuštiti. Sad mu mogu ispuniti tu želju, kaže nam sretni dobitnik Jackpota od milijun kuna.     

>> U Knin otišlo 5,4 milijuna kuna, na Trešnjevku 504.500 kuna

Komentara 5

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:55 24.07.2015.

Nevjerovatno ,pa kaj je ovo cista reklama i mamljenje gostiju u kockarnicu a jel vecernji list svjestan da i maloljetnici citaju portal i da je kocka ovisnost ,sad ce vecernjak izbrisat moj komentar a nadam se i ovaj clanak

CE
cenzura
09:18 24.07.2015.

"Biznismen" je redovit "gost" ovog automat kluba i ne dolazi 2-3 puta mjesečno već dolazi 5-6 puta tjedno i svaki put ostavi više od 5-6 tisuća kuna. No nije ni to ovdje bitno. Gdje je Lalovac i ekipa iz porezne, odkud lova, ovom biznismenu a i ostalima koji po čitave dane i noći vise u automat klubovima. Ovima se trebaju pozabaviti!

ZA
zambezi
10:02 24.07.2015.

Nisu kasina izmisljena da daju lovu. Jel neki u Vegasu propao,a i tamo se desi pokoji milijunski dobitak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije