Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na Strossu

Dobar provod na otvorenom i u kolovozu jamči 30-ak koncerata uz koje se može naučiti plesati swing

Stross
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
01.08.2014.
u 17:00

Večeras će na pozornici publiku zabavljati zagrebački country band Cherry Hill dok je subota rezervirana za glazbeni sastav Blues Insiders

Na zagrebačkom Gornjem gradu u sklopu manifestacije Ljeto na Strossu svakodnevno se održava likovni, plesni, kazališni i glazbeni program koji je besplatan za sve posjetitelje. Unatoč vrlo lošem vremenu program se do sada održavao bez većih promjena, a sukladno najavljenom suhom i toplijem kolovozu očekuje se još 30-tak dobrih koncerata koji svakoga dana počinju u 21 sat.

Posjetitelji zabavu pronalaze i tijekom dana kada se održavaju likovne radionice za djecu i odrasle te mnogi umjetnici na šetalištu izlažu svoja djela.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Srijedom od 19 do 20 sati građani mogu besplatno učiti plesati Swing, a ako se samo žele opustiti na najromantičnijem dijelu Gornjega grada mogu to učiniti uz kavu ili kušajući neka od 29 vrsta hrvatskih vina koja se nalaze u ponudi organizacije.

- Večeras će na pozornici kraj Kule Lotrščak publiku zabavljati izvrstan zagrebački country band Cherry Hill dok je subota rezervirana za glazbeni sastav Blues Insiders koji će pružiti 90 minuta izvrsnog delta bluesa - kazao je Zlatan Jaganjac iz organizacije.

Barbara Radulović i Ana Herceg rasplesale Stross u ritmu salse

Počelo je četrnaesto izdanje Ljeta na Strossu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije