Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekreacija

Do zdravog života kroz zagrebačku školu trčanja

Trčanje
Arhiv VL-a
08.03.2012.
u 12:41

Treninzi se održavaju tri puta tjedno po sat vremena na savskom nasipu. Od ove se godine škola trčanja može kombinirati i s planinarenjem nedjeljom po Medvednici (osobito se preporučuje onima koji žele izgubiti kilograme).

Zbog velikog interesa koji je polučila prva škola trčanja za odrasle koju je polazilo 90 građana, Društvo športske rekreacije "Aktivan život" najavljuje početak upisa u drugu školu trčanja koja počinje 19. ožujka 2012 i traje osam mjeseci. Treninzi se održavaju tri puta tjedno po sat vremena na savskom nasipu kod Boćarskog doma. Od ove se godine škola trčanja može kombinirati i s planinarenjem nedjeljom po Medvednici (osobito se preporučuje onima koji žele izgubiti kilograme).

U školu se mogu prijaviti svi odrasli građani, bez obzira na prethodno sportsko (ne)iskustvo, koji žele vježbanjem u grupi na zabavan način i uz stručno vodstvo – naučiti pravilno trčati i završiti svoj prvi polumaraton, poručuju organizatori ove vrlo popularne rekreacije.

Cilj je škole sustavnim pristupom i postupnim napretkom od početnika napraviti trkača. Pri tome svatko od polaznika može ostvariti svoje osobne ciljeve zbog kojih je počeo trčati – gubitak težine, trčanje polumaratona, poboljšanje zdravstvenog stanja, provođenje više vremena u prirodi, druženje...

Škola trčanja stoji 150 kuna mjesečno, a u nju je uključen stručno izrađen i vođen plan priprema i treninga, zajednički treninzi tri puta tjedno, individualne konzultacije s trenerom i stručnim vodstvom te predavanja jednom mjesečno o pravilnoj prehrani i tehnikama trčanja.

Komentara 1

LO
Lopac62
13:19 28.10.2022.

Vrlo je važno baviti se bilo kojom aktivnošću, posebice kada ste u zrelijoj životnoj dobi kao ja, problemi sa proširenom prostatom uveliko mogu utjecati na kvalitetu života i mirnog sna. Uz fizičku aktivnost i kapsule Regen 50 ja sam simptomee proširene prostate smanjio i živim život bolje nego što je to bilo prije, nastavljam uzimati kapsule radi prevencije i nemam brige za posljedice jer su 100% prirodne i ne morate ih uzimati na recept.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije