Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Do parkirališnih karata i u Centru za korisnike u Vukovarskoj

Holdingovo sjedište novo je mjesto za kupnju povlaštenih parkirališnih karata. Iz Holdinga su objasnili i zašto od građana traže dostavu OIB-a, a što je izazvalo mnoge reakcije. Razlog slanja je sprečavanje slanja više istih uplatnica na adrese, a cilj je osigurati još bolju uslugu
14. siječnja 2014. u 12:41 1 komentara 1454 prikaza
parkirne karte
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Povlaštene parkirališne karte, osim na blagajnama Zagrebparkinga u Šubićevoj ulici, odsad se mogu kupiti i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara 41.

Za kupnju karte potrebno je priložiti dokumentaciju koja dokazuje pravo na kupnju. I korisnici naljepnica za parkiranje vozila osoba s invaliditetom mogu ih kupiti u Ulici grada Vukovara.

Inače, iz Holdinga su i dodatno objasnili zašto su građane zvali da im dostave OIB, a što je izazvalo buru reakcija.

ZG holding ažuriranje podataka Ako još niste, dostavite Holdingu svoj OIB

Razlog dostave OIB-a, koji se može predati e-mailom na centarzakorisnike@zgh.hr, faksom na 4829-424, 4829-117 i osobno na šalteru Info centra GSKG-a, Savska cesta 1 jest način da se spriječi slanje više istih uplatnica na adrese građana. Svi oni koji već na računima imaju ispisan OIB, ne moraju ga dostavljati.

– Ovime nam je želja osigurati još bolju uslugu – poručuju iz Holdinga.

KBC Rijeka
u riječkom KBC-u
Nakon vijesti da im nerođeno dijete neće preživjeti, mladi par 'u povjerenju' dobio neobičnu preporuku
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati
  • myron.bolitar.77:

    Bilo bi zaista lijepo kada bi novinari Večernjega sada napokon postavili pitanje jesu li možda mjerodavni razmišljali omogućiti kupnju povlaštene karte on-line? Kako se ista može kupiti kreditnom karticom, ne vidim prepreku istome. Obveza kupaca bi bila kupiti ju on-line ... prikaži još! par dana prije isteka, dok bi grad mogao imati svoju dostavnu službu te karte dostavljati naredni dan na adresu kupaca. Nije isprika da karta može završiti u tuđim rukama obzirom da na njoj piše registracija vozila korisnika. Nadalje nije ni isprika da se ne izdaje karta bez prezentiranih dokumenata, jer se jednostavno navede da se za prekšaj uvjeta prodaje uvodi astronomska kazna i gubitak prava na kartu u budućnosti , pa tko želi prekršiti pravila neka izvoli. Sada smo prisiljeni svako toliko doći do jedine dvije lokacije u gradu obavezno, bilo nam to zgodno ili ne.