Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
170 soba

Do kraja 2020. otvara se prvi Novotelov hotel

Novotel
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
12.10.2018.
u 10:09

Svjetski poznat brend koji posluje u 59 zemalja stiže i u Hrvatsku, a lokacija zagrebačkog projekta navodno je Slavonska avenija

Zagreb će do kraja 2020. biti bogatiji za hotel sa 170 soba, barom, wellnessom,,,, pod brendom Novotel. Investitor je zagrebačka tvrtka Rox, koja je ugovor o gradnji potpisala s ekskluzivnim nositeljem licence Novotel za istočnu Europu, hotelskom grupacijom Orbis SA.

Visina investicije i konkretna lokacija nisu objavljeni, već se navodi da će hotel biti 15 minuta od zračne luke i 20 od središta grada, no špekulira se da će se smjestiti na Slavonskoj aveniji. – Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja. Strast koju gaji prema poslu savršeno odgovara našoj lokaciji u Zagrebu. Vjerujem da će ovaj hotel biti prepoznat kao mjesto poslovnih događanja, ali i odmora i opuštanja – kaže Ivo Krišti, predsjednik uprave Rox d.o.o.

Predsjednik uprave i glavni izvršni direktor Orbis grupe Gilles Clavie ističe da je Hrvatska jedna od najatraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru.

– Vrlo smo ponosni što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao upravo Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu. Zagreb je jedan od najvažnijih poslovnih središta jugoistočne Europe, dinamičan i kreativan grad – smatra Clavie.

Rox d.o.o. je domaća tvrtka koja se bavi veleprodajom i distribucijom, a Orbis grupa obuhvaća 129 hotela i nositelj je licence za AccorHotels brendove u 16 zemalja. Uz Novotel, tu su Sofitel, Pullman, Ibis...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije