Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Dođite i podržite humanitarno događanje LC Kaptol Zagreb za Čigrin let

Lions klub Kaptol već drugu godinu za redom organizira humanitarno tj. post Božićno događanje kojim prikuplja sredstva za program Čigrin let
07. veljače 2018. u 16:24 216 prikaza
LC Kaptol Zagreb za Čigrin let
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Čigrin let - jedinstveni projekt za djecu sa sindromom Down. Cilj mu je usvajanjem temeljnih elemenata taekwondoa razvijati motoričke sposobnosti djece, kako bi mogla funkcionirati u svakodnevnom životu. Isto tako, u pauzama treninga pažnja se posvećuje igri i druženju kako bi djeca s posebnim potrebama u međusobnoj interakciji s klupskim trenerima i njihovim pomoćnicima stekla samopouzdanje. Sve je podređeno njihovoj rehabilitaciji i uključivanju u društvo koje ih okružuje. U sklopu projekta redovito trenira 25 djece sa sindromom Down i drugim poteškoćama, a idejni začetnik i provoditelj projekta je doktor medicine Danijel Bursać.

LC Kaptol Zagreb za Čigrin let | Autor : PROMO Foto: PROMO

Ovaj hvalevrijedan projekt prepoznali su i članovi LC Kaptol koji već drugu godinu za redom prikupljaju sredstva za Čigrin let. Tako će u Parku Zrinjevac u subotnje prijepodne 10.2.2018. od 11:00 do 15:00 sati u ozračju fašničkog raspoloženja prolaznike i goste uveseljavati DJ Sani.

Članovi LK Kaptol dijeliti će pri tom besplatne krafne, čajeve i ''najbolje kuhano vino na svijetu“, koje će po svome tajnom receptu pripremati chef Zoran “Gastronomad” Šimunić. Stoga, DOBRODOŠLI u Park Zrinjevac krafna-kuhano vino party, slobodno kušajte izvanredno kuhano vino i krafne, zabavite se uz članove LK Kaptol te u skladu sa svojim mogućnostima sudjelujte u prikupljanju sredstava za program ČIGRIN LET.

Omogućite svojim dolaskom da osmijeh djece, kojoj je oprema od donacija namijenjena, mijenja naš svijet!

Samobor: Predsjednik HGK Luka Burilović posjetio tvrtku Nord Product
SVE POZNATIJI HRVATSKI PROIZVOĐAČ
Hrvatske mobilne kuće izdrže na -25°C, a izvoze ih i u Skandinaviju: 'Sve je domaći proizvod'
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj