Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometne pripreme

Do groblja besplatno i uz pojačane linije

groblje
Marko Lukunić/PIXSELL
29.10.2013.
u 18:00

Linije koje voze područjima posebne regulacije bit će izmijenjene ili obustavljene

Zbog blagdana Svih svetih ZET je pojačao linije čije trase prolaze uz veća gradska groblja, a tramvaji i autobusi vozit će prema intenzivnijem voznom redu.

U četvrtak i petak, odnosno 31. listopada te 1. studenoga, vrijedit će posebna regulacija prometa, a od 8 do 20 sati vozit će i izvanredne autobusne linije. Na tim će linijama prijevoz ta dva dana biti besplatan.

U četvrtak i petak s Kaptola vozit će autobusi za Mirogoj svake tri do četiri minute, bez usputnog stajališta, a prema Krematoriju stat će na Remetskoj cesti. U sklopu izvanredne linije Kvaternikov trg – Srebrnjak autobusi će kretati svakih pet do sedam minuta.

Autobusi iz Dubrave prema Miroševcu i natrag vozit će bez zaustavljanja, a iz Dupca za Markovo Polje stat će u Sesvetama (Zagrebačka – Bistrička) i Popovcu (Vugrovečka, pokraj Vatrogasnog doma). Autobusne linije 106 Kaptol – Mirogoj – Krematorij, 201 Kaptol – Kvaternikov trg i 238 Kaptol – Kozjak neće voziti, kao ni linije 206 (Dubrava – Miroševac) i 210 (Dubrava – Studentski grad – Klin). Linija 182 (Trg mladosti – Groblje Zaprešić – Šibice) neće voziti do Groblja Zaprešić, nego izravno za Šibice.

Do groblja će od Trga mladosti ići od 8 do 20.45 linija 181 koja će kretati svakih 30 minuta.

>>Gužva prema Mirogoju, zabranili promet autima do groblja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije