Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna rasprava

Do 6. kolovoza šaljite mišljenja, prijedloge i kritike na gradski plan kako gospodariti otpadom

Prijedlog novog GUP-a
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
09.07.2014.
u 11:30

Dokumentacija se može pogledati na službenoj internetskoj stranici Grada Zagreba te radnim danom od 8.30 do 15.30 sati u predvorju zgrade Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, te u područnim uredima Trešnjevka (Park stara Trešnjevka 2), Peščenica (Zapoljska 1) i Novi Zagreb (Avenija Dubrovnik 12).

Nakon javne rasprave o gradskom urbanističkom planu, započela je i ona o Planu gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu do 2015. godine. Rasprava o prijedlogu plana gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu trajat će sve do 6. kolovoza. tijekom koje će zainteresiranoj javnosti biti omogućen javni uvid u cjelokupnu dokumentaciju.

Ona se može pogledati  na službenoj internetskoj stranici Grada Zagreba te radnim danom od 8.30 do 15.30 sati u predvorju zgrade Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, te u područnim uredima Trešnjevka (Park stara Trešnjevka 2), Peščenica (Zapoljska 1) i Novi Zagreb (Avenija Dubrovnik 12).

Javna izlaganja o Strateškoj studiji i Prijedlogu plana održat će se 14. srpnja 2014. u Staroj gradskoj vijećnici (Ulica sv. Ćirila i Metoda 5/I., u dvorani "A", s početkom u 17 sati) i 15. i 16. srpnja 2014. u Tribini Grada Zagreba (Kaptol 27) s početkom u 17 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Stratešku studiju i Prijedlog plana mogu se, zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, upisati u knjige primjedbi, izložene uz predmetnu dokumentaciju ili u istom roku u pisanom obliku dostaviti na adresu: Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Sektor za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2. Primjedbe koje ne stignu u zadanom roku i nisu čitko napisane neće se uzeti u obzir.

Spalionica u Resniku, a smeće će paliti na ekoroštilju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije