Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majčin apel

Djevojčica pala na stepenicama ispred škole, svi sliježu ramenima?!

Stepenice škola
Tomislav Miletić/Pixsell
Autor
Mateja Šobak/VLM
27.01.2014.
u 16:40

Majka Milena, čija se kći spotaknula i ozlijedila na derutnim školskim stubama OŠ Frana Krste Frankopana, drži da se prilaz godinama ne obnavlja.

-Sedam su godina stepenice ispred Osnovne škole Frana Krste Frankopana uništene, a roditelji, kao i nastavnici stalno upozoravaju Grad na taj problem. Nitko ne reagira – požalila se Milena, majka djevojčice koja se protekloga tjedna na stepenicama pala i ozlijedila se. Kako objašnjava majka djevojčice, što se može i vidjeti, stepenice, nakon što se prođe ograda, čine zapravo svojevrstan spust u dvorište škole.

– To je sedam stepenica preko kojih moje dijete ne da je palo nego se sunovratilo s poprilične visine – objasnila je majka Milena te dodala kako se i sama ponovno požalila u gradsku upravu. Kako kaže, već nekoliko godina obnova stepenica predviđa se u malim komunalnim akcijama gradske četvrti Peščenica-Žitnjak, ali nekako uvijek na kraju ispadne da baš za to nema novca.

Tko će odgovarati ako neko dijete slomi nogu ili dogodi li se nešto još opasnije – pita se mama djevojčice, a iz gradske četvrti odgovaraju da su baš sporne stepenice pred školom u planu za obnovu ove godine.

Vrtići i škole naš su prioritet i stalno u njih ulažemo. Ponovno smo stavili stepenice kao naš prioritet za obnovu, ali Grad je u konačnici taj koji odobrava projekte, odnosno daje novac i raspisuje natječaj za izvođenje radova – objasnio je predsjednik četvrti Peščenica-Žitnjak Dragan Vučić i dodao kako se nada da će se problem zaista riješiti ove godine.

>>Dupin, medo i žaba – spremnici za veselo razvrstavanje otpada u vrtiću i školi

Komentara 5

Avatar bradaZG
bradaZG
08:39 28.01.2014.

Sramota!! Da se nemre zbetonirat 7 štengi?!! Kolko je to vreča gotovog betona? 5? 6? x45 kuna?? Nevjerojatno tko prima plaču iz gradskog proračuna. No, čudim se i roditeljima koji očito ne mare za svoju djecu. Nije li to jedan mali odraz stanja u društvu općenito? Hmmmm....kombiniram....

VI
Vito
07:58 28.01.2014.

ali Grad je u konačnici taj koji odobrava projekte, odnosno daje novac i raspisuje natječaj za izvođenje radova – objasnio je predsjednik četvrti Peščenica-Žitnjak Dragan Vučić ___________________________ Vrlo zanimljiva retorika _________________ On je gradski apartčik, a krivnju za nerad prebacujee na grada ___________________ Zašto imenom i prezimenom ne obznani tko je stvarni krivac - slavko kojić/milan bandić - jedan "daje novce" drugi potpisuje i odobrava _________________ Ovo na slici se nije moglo raspasti u tjedan dana koliko traje sadašnje zahladnjenje. ____________ Prema tome, ova trojca - milan bandić, slavko kojić i dragan vučić su jedini odgovorni za ovakvo stanje ovih stepenica. _______________ U njihovoj je moći dobivanje novca i dopuštanje popravka, rušenja ovih i gradnja novih, stepenica. ____________ sva trojca lažu kad govore kako nije bilo novca. __________ Kako su izgrađene fontane, ako nema novaca za škole?

ST
stomiovotreba
10:01 28.01.2014.

Mozda se samo radi o nespretnom djetetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije