Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit za najmađe

Djed Božićnjak večeras stiže u Samobor. Umjesto na saonicama, doputovat će u balonu na vrući zrak

Advent u Samoboru
WAVES KOMUNIKACIJE
16.12.2023.
u 13:23

Do omiljenog bradonje klince će prevoziti vilenjak Zvonček i to u drvenom eko vlakiću

I ove će godine klinci i klinceze više nego ikada uživati u aktivnostima na Adventu u Samoboru, a dans je nezaobilazo da s vašim najmlađima posjetite bivšu vojarnu Taborec gdje će u 18 sati stići Djed Božićnjak.

Do omiljenog bradonje klince će prevoziti vilenjak Zvonček i to u drvenom eko vlakiću. Među radoznalu dječicu, Djedica će se spustiti niti manje ni više nego balonom na vrući zrak, a jegov dolazak mjesecima je dogovarala Udruga "Djeca za bolji svijet".

-Znaju djeca i da je u zdravom tijelu zdrav duh, pa će puno vremena zasigurno provoditi i na ledu. Klizalište svake godine iznova oduševljava i velike i male, a klizačko znanje nije preduvjet za uživanje u ledenoj bajci- najavljuju organizatori.

>>VEZANI ČLANCI: 

 

Na klizalištu su dostupna pomagala za klizanje u obliku životinja koja će najmlađima omogućiti da lakše savladaju vještine ovog zimskog sporta. Bit će organizirana i Dječja olimpijada na ledu gdje će se djeca međusobno natjecati i ujedno dobro zabaviti.

Bajkovita idila samoborskog adventa blistati će sve do 7. siječnja, a ona podrazumijeva razne kreativne radionice izrade božićnih ukrasa od prirodnih materijala i papira, adventske likovne PRICAonice i doček dječje nove godine uz veselu pjesmu i Joleta kao glavnog zabavljača na pozornici. Dtaljni raspored događanja možete pronaći na www.samobor.hr.

>>VIDEO: Ekipa iz DVD-a Dubrava već drugu godinu veseli kline božićnom bajkom na kotačima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije