Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Djeca pronašla upaljač pa njime zapalili ukrasni bambusov grm

Zapaljeni grm
Foto: City portal
10.09.2016.
u 12:00

Djeca su, naime, pronašla upaljač i jedno od njih zapalilo je vatru. Kako je riječ o suhom raslinju, nije trebalo dugo da se vatra proširi na cijeli grm.

Brojni prolaznici koji su šetali Parkom dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici ili se odmarali na terasama okolnih kafića, ostali su iznenađeni vatrenom buktinjom. U jednom je trenutku planuo ukrasni bambusov grm, a razlog je nestašna dječja igra, javlja Cityportal.

Djeca su, naime, pronašla upaljač i jedno od njih zapalilo je vatru. Kako je riječ o suhom raslinju, nije trebalo dugo da se vatra proširi na cijeli grm. Na teren su odmah stigli vatrogasci u ‘kemijskom’ vozilu i počeli gasiti požar.

“Dojavu smo zaprimili u 10,50 sati i u Park dr. Franje Tuđmana poslali kemijsko vozilo s tri vatrogasca. Požar smo okarakterizirali kao namjernu paljevinu“, rekli su nam iz Javne vatrogasne postrojbe.

Cijeli članak pročitajte na City portalu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NeNormalan
NeNormalan
16:24 23.10.2016.

Sada lijepo naplatiti roditeljima intervenciju vatrogasaca i nastalu štetu, a oni neka to riješe sa svojim nestašnim djetetom

ME
melinda
16:26 10.09.2016.

cudno

Avatar fredi
fredi
12:28 13.09.2016.

Klince svakako treba "nagraditi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije