Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kozari bok

Djeca iz KK Istok dobila potporu Hrvatskog olimpijskog odbora

24.3.2015., Zagreb -  Djeca iz zagrebackog naselja Kozari bok organiziraju humanitarni buvljak, kako bi pomogli svom kosarkaskom klubi Istok. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
01.04.2015.
u 13:30

Prodavali su igračke, stripove, figurice akcijskih junaka, alii CD-ove Hladnog piva koje su im upravo članovi benda poslali kao znak potpore

Uporni i vrijedni klinci iz Kozari puteva i Kozari boka za vikend su se odrekli najdražih stvari i prodavali ih na humanitarnom buvljaku kako bi skupili novac za svoj košarkaški klub Istok koji ne podupire nijedna institucija, već se financira isključivo od članarina.

Prodavali su igračke, stripove, figurice akcijskih junaka, ali i CD-ove Hladnog piva koje su im upravo članovi benda poslali kao znak potpore.

– Volim košarku, često gledam utakmice na TV-u, a najdraži klub mi je Cibona – odlučna je devetogodišnja Lorena, buduća profesionalna igračica, koja je strpljivo u subotu cijeli dan stajala za štandom i prodavala plišane medvjediće za deset kuna.

Sav se njihov trud, čini se, i isplatio. KK Istok je, kako doznajemo, dobio potporu Hrvatskog olimpijskog odbora koji ga je uključio u projekt "Odaberi sport".

Klubu će se na godinu dana financirati najam sportske dvorane i sva oprema za treninge i natjecanja. Iz kluba poručuju da su iznimno sretni. 

Komentara 1

Avatar strmy1
strmy1
14:33 01.04.2015.

U moru turobnih i spinanih vijesti i događaja...ovaj je pravo osvježenje. Pravi pravcati happy end!! Bravo za klince, poruka jasna, trud se isplati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije