Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportske nade

Diplomati zaigrali mali nogomet

Arsenal
Reuters
05.06.2010.
u 11:36

Predstavnici nekoliko država koje imaju veleposlanstva u Zagrebu od ranog jutra "ratuju" na nogometnin terenima Maksimir boreći se za titulu najboljeg.

Mali svjetski nogometni turnir održava se u nogometnom centru Maksimir na takozvanim Ćirinim terenima.

Snage na terenu odmeravaju ekipe iz devet veleposlanstava,

Nogometne uzdanice Španjolske, Italije, SAD-a, Kanade, Nizozemske, Irana, Njemačke i Ukrajine te dvije ekipe iz Hrvatske, od kojih jednu čine predstavnici Ministarstva vanjskih poslova bore se za naslov najbolje. A onima koji uspiju osvojiti najviše bodova, osobno će pehar uručiti, kako je bilo najavljeno od strane organizatora, naš proslavljeni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Za Ukrajinu igrao je predsjednik organizcijskog odbora EURO 2012 u Ukrajini, inače bivši veleposlanik u Hrvatskoj .

"Ovo je izvrstan turnir za popularizaciju nogometa i međunarodnu suradnju. Trenutačno imam puno obaveza oko organizacije turnira u Ukrajini, no morao sam doći jer mi je Hrvatska u srcu", izjavio je gost iz Ukrajine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije