Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tri tjedna

Dio kvartova na zapadu Zagreba ostaje bez tople vode. Provjerite hoće li i vas dočekati hladan tuš

U Dugavama započeli radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže Zagreba
Marin Tironi/PIXSELL
18.08.2023.
u 10:34

Iz HEP-Toplinarstva ističu kako su svjesni da obustava isporuke tople vode znatno utječe na kvalitetu života krajnjih kupaca, no da bez obustave isporuke nije moguće provesti ovako kompleksne i zahtjevne radove

Zbog revitalizacije magistralnog vrelovoda u zapadnom dijelu Zagreba između Golikove ulice i Rudeške ceste, od 24. kolovoza do 14. rujna obustavit će se isporuka tople vode krajnjim kupcima u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice, izvijestio je u petak HEP Toplinarstvo.

Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže u zapadnom dijelu grada Zagreba su zbog velikog opsega podijeljeni u više faza, uslijed čega je u nekoliko navrata krajnjim kupcima obustavljena isporuka tople vode.

Iz HEP-Toplinarstva ističu kako su svjesni da obustava isporuke tople vode znatno utječe na kvalitetu života krajnjih kupaca, no da bez obustave isporuke nije moguće provesti ovako kompleksne i zahtjevne radove, s obzirom da za naselja Špansko, Malešnica i Gajnice ne postoji mogućnost obilazne opskrbe toplinskom energijom.


>>VEZANI ČLANCI: 


Modernizacijom vrelovodne mreže značajno će se smanjiti broj obustava isporuke grijanja i tople vode te broj hitnih intervencija, povećat će se sigurnost vrelovodne mreže, što će osigurati kontinuiranu isporuku toplinske energije te će se smanjiti emisije onečišćujućih tvari u okoliš, dodaju iz HEP Toplinastva.

Detaljan popis obustava isporuke tople vode u sklopu ovog projekta objavljen je na web stranici www.vrelovod-zagreb.hr u rubrici Info za građane.


>>VIDEO: Nedaleko Ivanić Grada ove godine otvoren još veći kukuruzni labirint

Komentara 3

ZA
zagi101
11:07 18.08.2023.

znači za kilometar cijevi njima treba tri tjedna bez vode, a da vodu isključite tek kad otkopate cijevi a ne odmah na početku radova, koji ste vi amateri

PE
Pendrek57
11:36 19.08.2023.

Pa ja se bum ranil, koliko su ovi tetejci nesposobni.

AL
alen2601
12:53 19.08.2023.

u 21. stoljeću 9 tjedana bez tople vode bit, pa tog nema ni u Burundiju. Sad da biram stan za najam opet, za istu cijenu rađe bih uzeo rupu u suterenu od 20 kvadrata u Sesvetskom Kraljevcu s plinskim etažnim nego penthaus od 200 u centru sa toplanom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije