Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Normalizacija opskrbe

Završena sanacija kvara zbog kojeg dio Zagreba nije imao grijanje

Grijanje radijator
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/10
06.02.2015.
u 19:33

Kvar se dogodio na električnom dijelu postrojenja u Termoelektrani-toplani Zagreb na Savici zbog čega su prestale raditi pumpe pomoću kojih se isporučuje toplinska energija u distribucijsku toplinsku mrežu

Završena je sanacija kvara u Termoelektrani-toplani Zagreb na Savici, koji se dogodio danas u ranim jutarnjim satima, a zbog čega je došlo do prekida isporuke toplinske energije, javljaju iz HEP-a.

 - Danas oko 17 sati završena je sanacija kvara u Termoelektrani-toplani Zagreb. Toplinsko postrojenje je pušteno u pogon te se trenutno normalizira opskrba toplinskom energijom za sve zagrebačke potrošače koji su tijekom današnjeg dana bili bez grijanja i tople vode. Kroz sljedećih dva sata trebala bi se postići standardna kvaliteta toplinske energije u svim kućanstvima, poručuju iz HEP-a.

Kvar se dogodio na električnom dijelu postrojenja u Termoelektrani-toplani Zagreb na Savici zbog čega su prestale raditi pumpe pomoću kojih se isporučuje toplinska energija u distribucijsku toplinsku mrežu.

>>Grijanjem na pelete prepolovili troškove za pola milijuna kuna

>>Korisni savjeti: Evo kako smanjiti račune za grijanje

Komentara 20

LO
lojtra1
09:53 06.02.2015.

Grijanje i postoji najviše radi ovakvih dana i onda se po dolasku ovakvih dana grijanje pokvari a stručnjaci kažu da bilo neispravno samo 0,28% vremena u godini. Zapravo se radi o najvećem mogućem propustu koji smisao (takve) "toplane" stavlja pod upitnik.

PA
Paton
09:42 06.02.2015.

mišek stižem te zagrijat sa dekom ako se probijem

MI
mickeyzg
13:36 06.02.2015.

Je li s time ima nekakve veze nočašnje "šuštanje" nekog ventila na toplinskoj stanici u N. Zagrebu? Mislim da je to "šuštanje" probudilo barem pola Novog Zagreba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije