Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Detektivi i pustinjska čarolija obilježili vikend u Arena Centru

Ovaj vikend je počelo dječje ljeto u Arena Centru, puno nezaboravnih događanja za djecu, ali i za odrasle
10. srpnja 2019. u 12:12 4319 prikaza
Dječje ljeto u Arena Centru
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Ljetno vrijeme ove godine zadaje glavobolje Zagrepčanima, od tropskih vrućina do orkanskih vjetrova. Srećom, Dječje ljeto u Arena Centru je bio spas za mnoge roditelje i nezaboravna avantura za njihove klince. Naime, subota i nedjelja su označile početak besplatnih radionica i igraonica za djecu svih uzrasta, dok su njihovi roditelji mogli potražiti spas od vrućina i u svojim omiljenim trgovinama iskoristiti ljetni popust do 70%.

Arena Centar | Autor : Idejomat Foto: Idejomat

Tako su u subotu klinci mogli protrljati čarobnu svjetiljku i doživjeti pravu pustinjsku avanturu Avantura je krenula ukrašavanjem unikatnim nakitom i krenulo se u pustinjski grad. Na putu su klinci odigrali interaktivnu igru, upoznali Dobrog Duha, riješili sve zadatke na koje su putem naišli i sretno stigli do svjetiljke. Prava pustinjska pustolovina.

Nedjelja je bila rezervirana za male detektive. U otvorenoj školi za detektive prva istraga je bila pronaći 100 zlatnih novčića. Djeca su osmislila svoja tajna imena, izradili detektivske iskaznice i krenuli na posao. Detektivi su uz pomoć šifrarnika pronašli kartu i uspješno riješili sve tragove koji su ih doveli do novčića. Nakon istrage još je bilo potrebno riješiti dječje mozgalice i položiti završni test za detektive. Kako i priliči pravim detektivima, svi su položili.

A veselo je bilo i u kutiću za najmlađe u kojem su, zajedno s roditeljima, klinci mogli prošetati po taktilnim pločama, igrati se didaktičkim igračkama i u društvu animatorice stvarati priče ginjol lutkama.

Dječje ljeto u Arena Centru | Autor : Idejomat Foto: Idejomat

Ako ste propustili prvi vikend, ne brinite, ovaj vikend je spremna nova avantura. U subotu je vrijeme za zasukati rukave i primiti se lopatice, vrtni radovi su tu. Cvjetno društvo će saznati kako posaditi cvijeće, urediti vrt i stvoriti mali kutak raja iza kuće. U nedjelju je Hula Party s havajskim ritmovima, plesom, egzotičnim Tiki barom u kojem se služe dječji kokteli pomiješani s puno zabave. Više o svemu saznajte ovdje, a za vikend posjetite mjesto s najboljom ponudom zabave i shoppinga u gradu, djeci priuštite nezaboravan provod, a sebi ljeto sa stilom.

Sadržaj omogućio Arena Centar

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?