Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje

Detalji nesreće u Zagrebu: Mladić (21) autom na raskrižju udario u drugi. Dvoje mladih teško ozlijeđeni

Nesreća u Zagrebu
Foto: Čitateljica
1/4
11.06.2020.
u 10:50

Kako stoji u priopćenju 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, a kretao se kolnikom Zagrebačke ceste u Sesvetama u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Avenijom Dubrava i Ulicom kneza Branimira ušao je u navedeno raskrižje i tom je prilikom na njega naletio osobni automobil.

Zagrebačka policija objavila je detalje prometne nesreće koja se u srijedu oko 22 sata dogodila na križanju Avenije Dubrava i Ulice kneza Branimira.

Naime, kako stoji u priopćenju 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW Polo, a kretao se kolnikom Zagrebačke ceste u Sesvetama u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Avenijom Dubrava i Ulicom kneza Branimira ušao je u navedeno raskrižje i tom je prilikom na njega naletio osobni automobil marke Honda Accord zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak, a kretao se kolnikom Avenije Dubrava u smjeru istoka.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 25-godišnji putnik i 19-godišnja putnica iz osobnog automobila VW Polo, liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb, dok je 20-godišnji putnik iz osobnog automobila VW Polo lakše ozlijeđen,  liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava.

Ključne riječi

Komentara 1

AS
aspiranto1950
15:08 11.06.2020.

Od danas prestajem više išta pisati ovdje, najnormalniji komentar gdje pitam jel raskrižje ima semafor, i tko je kome oduzeo prednost ako nema semafora, i oni to obrišu. Ako ste spali na to da brišete sve živo bolje ugasite komentare. Upravo se odlogiravam i odlazim, i oprostite što ću vam ovaj komentar ostaviti, imat ćete još posla sa brisanjem jer ne sumnjam da ni on neće dugo ostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije