Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival na jarunu

Deseto izdanje INmusica od 22. do 24. lipnja 2015.

25.06.2014., Zagreb - InMusic Festival, najveci open-air festival u Hrvatskoj, odrzava se uz jezero Jarun gdje nastupaju svjetski poznati izvodjaci. Bomba Estereo. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
02.09.2014.
u 09:30

Na službenim stranicama festivala, naime, otvorena je lista želja gdje posjetitelji mogu upisati svoje omiljene izvođače

Već su počele pripreme za jubilarno deseto izdanje popularnog INmusic festivala.

Ono će se, prema riječima organizatora, održati od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu. Na službenim stranicama festivala, naime, otvorena je lista želja gdje posjetitelji mogu upisati svoje omiljene izvođače koje bi željeli vidjeti na jednoj od pozornica iduće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije