Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija na zagrebačkom Laništu

Demo: 'Nešto je bubnulo u noći. Mislio sam da je riječ o sudaru ili laganijem potresu

Miodrag Demo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Čitatelj
1/24
31.05.2021.
u 09:37

Stanari na Laništu danas prepričavaju dramu koja se dogodila noćas, a koja ih je sve potresla

Umirovljeni brigadir Miodrag Demo živi u zagrebačkom kvartu Lanište, gdje je u noći došlo do snažne eksplozije na trećem katu zgrade u kojoj je ozlijeđena jedna ženska osoba.

Zgrada je oštećena pa je 50-ak stanara moralo napustiti svoje domove te će biti zbrinuti. Večernji list kontaktirao je Demu koji kaže da žive s druge strane zgrade.

Video: Na zagrebačkom Laništu podmetnuta bomba: 50-ak stanara moralo je napustiti zgradu i bit će zbrinuto.

"Nešto je 'bubnulo' u noći, ali ne znam više od toga", kazao je Demo. Dodao je da ne zna više od toga što je čuo. Kaže i da je oguglao na udare još od petrinjskog potresa (živi na dvije adrese, u Petrinji je bio na dan potresa). U prvi trenutak pomislio je da se radi o sudaru ili laganijem potresu, kazao je Demo. 

Video: Očevid nakon eksplozije na Laništu

Podsjetimo, stanari na Laništu danas prepričavaju dramu koja se dogodila noćas, a koja ih je sve potresla. Nije im svejedno, a sumnjaju da je podmetnuta bomba. Govore da je bilo užasno, da su djeca u panici, da cijelu noć nisu spavali. 

"Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je noćas, 31. svibnja, u 2:22 sata dojavu o eksploziji na trećem katu stambene zgrade, nakon koje je došlo do manjeg požara. Jedan stan i dizalo teško su oštećeni, a manja su oštećenja i na nekoliko ulaznih vrata susjednih stanova", izvijestio je MUP.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:17 31.05.2021.

Pa da, ima se stan u Zagrebu, hacijenda u Petrinji. U nedavnom dokumentarcu o samom sebi Demo je plakao kako su ga svi zaboravili kad je izgubio noge u ratu. Sve dok mu se nije javio Bandić da mu bude pročelnik za branitelje. A onda se konačno financijski oporavio. Nije zabadava na središnjem trgu u Petrinji na sutobusnom stajalištu Bandićeva ZET-ova nadstrešnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije