Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:

'Spreman sam za izbore, pitajte Milanovića imam li njegovu podršku'

Davor Bernardić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
11.05.2016.
u 11:41

Što se tiče raspuštanja splitskog SDP-a, Bernardić je rekao da će ljubav pobijediti

– Ja sam kao predsjednik zagrebačkog SDP-a spreman za izbore u gradu. Spreman sam biti kandidat, ali ćemo to još na stranačkim dogovorima usuglasiti – poručio je Davor Bernardić ne odgovarajući direktno ima li podršku šefa SDP-a Zorana MilanovićaNa to kaže da ipak treba pitati osobno Milanovića ima li ili nema podršku.

Što se tiče raspuštanja splitskog SDP-a, Bernardić kaže kako je na stranačkim sastancima izrazio svoje mišljenje i kako vjeruje da će ljubav pobijediti, a ako ljubav ne pobijedi, onda će pobijediti razum.

Kako je poručio Bernardić, zagrebački SDP trenutačno svu svoju podršku usmjerava odgajateljicama u zagrebačkim dječjim vrtićima pa su za nadolazeću sjednicu Gradske skupštine zatražili upravo raspravu o stanju u tim odgojnim ustanovama. 

– Odgajateljice ne smiju biti potplaćene, a Grad Zagreb mora izraditi plan mreže vrtića. Tražimo također da se odgajateljicama vrate stimulacije za posebne programe koje provode u odgojnim skupinama, da Grad osigura više novca za didaktičke igračke, i da se počne smanjivati broj vrtićkih grupa gradnjom novih vrtića. Od 2012. obećana je izgradnja vrtića na Malešnici, Španskom i drugim dijelovima grada, no to nije realizirano – rekao je Bernardić.

Poručio je da će, kada za godinu dana SDP osvoji vlast u Zagrebu, sva djeca koja pohađaju vrtiće imati pravo na učenje jednog stranog jezika i sudjelovanje u jednoj sportskoj aktivnosti posve besplatno. 

>> 'Ili se Kosor želi "oprati" pred izbore ili je riječ o dogovoru u Domoljubnoj koaliciji'

>> Zagrebački HDZ: Mi smo za ozbiljno vođenje grada, tražit ćemo i promjenu imena Trga maršala Tita

Komentara 8

DU
Deleted user
13:07 11.05.2016.

"Ljubav će pobijediti"...kaže Bernardić! Cirkus. Pa frajer vam je raspustio splitsku podružnicu kao prostitutke po Gajevoj. Pobijedio je Mordor sa crvenim orcima moj Bernardiću...a drugovi šute i zovu se telefonom i plaču jedan drugom. Prava partija...poslije žderanja u birtiji u Crikvenici mutnooki raspusti drugu-treću najveću podružnicu partijaša u Hrvatskoj! Vrh

CR
cronada
12:21 11.05.2016.

Hej dali ste normalni da djeca u vrticu uce strani jezik!Dozvolite djeci da budu djeca! ! 😕😕😕

TR
tragurion1954
16:40 11.05.2016.

Bernardicu, daj budi pametan. Tete u vrticima imaju prilično veće place nego profesori! A valjda je teze s pubertetlijama nego s malom dječicom. Sto potplaćene profesore nisi lani podrzao kad su štrajkali? A sad suosjećaš s tetama?! Licemjerno! Ma vi vi Sdp.ovci zastupate samo sebe i privatne interese. Nije čudo tko vam je na čelu partije. A da nema penzića koji po inerciji glasuju za partiju i nadaju se nekom novom socijalizmu, ne bi vas nigdje bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije